caught in a motion that I don't wanna stop

burning - the whitest boy alive
 
Igårkväll drunkande jag i internet kan jag skriva utan att överdriva. Blev frälst av rookiemag och insåg det praktiska/fina/bra med pinterest (källa till alla bilder) Jag skulle väl egentligen sätta mig ner för att hitta på något åt mina tråkiga garderobsdörrar, kände att det var en kväll åt kreativitet men det blev istället en kväll åt inspirerande. Kollade massa youtube-klipp med feta musikvideor och inspirarande personer (Lykke Li, M.I.A, Tavi Gavinson m.fl) och pinnade bilder från olika hemsidor (läs rookiemag.com) och sortarade dom i 'style', 'inspiration', 'people'. Ja så nu känner jag mig faktsikt himla inspirarad, fingararna måste göra något nu. 
Jag har hittat Kings of Convience, ett norskt band som med låten I'd Rather Dance With You uppenbarade sig för mig igår på myrorna. Jag har sen två år tillbaka haft deras låt Love Is No Big Truth med på ett fåtal spellistor på spotify men aldrig kollat upp dom mer än just bara så. Men igår var det somsagt dags för Kings of Convience och lena sångstämmor i mina högtalare. Ena halvan är ju dessutom sångaren och gitarristen i The Whistest Boy Alive som jag och pappa föll för samtidigt cirkus ett år tillbaka. Ååh är lite frälst.
-
Ja, här är då lite inspiration. Nu ska garderoben prydas av skisser och collage och tidningsurklipp och glitter och jag ska klippa, sy upp, blanda mina kläder och ansiktsmåla mig lite oftare och lära mig göra fräckaste snurrarna i håret. Japp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

För att komma i stämning ska jag inbilla mig att jag flyter på ett moln av dimma genom en diffus skog eller attjag omges

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

av snö och jag ska kolla in i fönster när det är mörkt och fånga känslan av hemmamys ni vet. Älskar att kolla in i fönster.

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

blå


imorse blev halva mitt hår blått. pappa sa att det blev 'riktigt häftligt' :') och mamma sa att jag såg ut som en sjöjungfru; 'nu kan vi kalla dej Ariel! fast nej juste hon har ju rött hår..' :') eftermiddagen spenderades på myrorna i ropsten, äger nu en fluffig jacka och med mera.
NU ska jag fortsätta läsa min bok!!!!! älskar lov.
 

någoting från trötta tankar

När jag gått på gården, sparkat de stora högarna med gula löv och vinden tagit tag i håret har jag gått i takt till musiken. they say an end can be a start feels like i´ve buried yet i´m still alive i feel the chaos around me a thing i don´t try to deny. Mörkret kommer tidigare nu också, när jag äter min frukost vid frukostbordet går himlen från djuptblå till ljustrosa utanför. Så vackert är det, sätter morgonkaffet i halsen.
-
Jaja. Hursomhelst, har tänkt att nu måste jag skriva, det här ska jag skriva. Tänkte så när jag i torsdags kom in köket och såg stora luftiga snöflingor dala ner i mörkret utanför. Det är något magist med snö. mmh låter så himla pretto och djup MEN kolla:
vill göra snöänglar, åka pulka, åka skidor, bygga största snögubben. längtar efter knastret under kängorna!!!!!!!!!
-
Och nu är det höstlov, så himla efterlängat och behövligt. Det ska bli så himla bra, måste ta tag i det redan från början, dags å dra upp rullgardinen och göra mig en redig frukost alltså.

tisdag


tja tja hej internet! tror jag lever lite på att det är höstlov nästa vecka. ska så ta vara på det, ska lära mig tända den där elden på landet och läsa min torka aldrig tårar utan handskar. den här veckan är fett jobbig och jag har ju inte lyckats hitta nån studiemotivation än.
här är fyra bra låtar:

du ville va fri och ha ett anständigt liv oh yeah


 
hola, ¿cómo estás? sí, es bueno (hej, hur mår du? jo det är bra) nae är på skoj humör bara.
-
i lördags träffade jag keya! vi tog spårvagnen till slutstation å promenarade runt på waldemarsudde med våra kameror på magen som en å annan turist. det var så mysigt att ströva runt där, sparka höslöv och träffa keya igen! jag älskar hösten. efter någon timme eller så började vi bli hungriga, så vi började promenera tillbaka, tog spårvagnen och satte oss på kulturhusets café som hade typ bästa utsikten! satt ute på deras balkong med fingervantar och te. träffade några duvor. tja liksom.
påväg hem från tunnelbanan fotade jag finaste murgrönan, jag älskar murgröna (sjunde bilden-jag vill tapetsera min vägg)
På söndagen befann jag mig på landet. Tog en såndär perfekt höst promenad med pappa, det luktade så gott och när vi kom tillbaka till huset la jag mig i soffan framför brasan <3 mmm
-
imorgon är det fredag igen (#assåherrgudholymakkaronyhjälpvavadsadu har tidsångest) men ändå, sjukt najs den här helgen ska rocka även fast jag måste plugga men det är bara en vecka kvar sen är det höstlov #swedish#girl#happy#friday#omg#lovely#weekend#fun :) :) :) :):))):)):):))))))))):)))))))):):):):):):))))):):))):):):))))):))):):))))
-
onödig fakta
har ätit för många riskakor idag, alltså sju stycken minst, dem är beroendeframkallande
har varit 0 aktiv effektiv hurtig gudvadbrajobbatsignenukandusomnafridfullt i eftermiddag
JAG FICK HEM TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR 1.KÄRLEKEN idag!!! alltså detta är ej onödig fakta
jag dricker kaffe den här veckan, sover lite+koffein=helt okej nivå ändå, flummig liksom
jag vill åka utomlands, när jag blir stor ska jag flytta utomlands
kan inte plugga nuförtin, det går inte.
aa å nu ska jag duscha, orkar inte :):):)))
 
hejdå (rubrik)

yesterday the night before tomorrow

 
Hej! (jag har ändrat på den där hälsningsfrasen x antal gånger nu, allt låter ju uppstoppat och krystat, nej jag gillar inte hälsningsfraser) Jag har gått å funderat lite. Jag går i ettan nu, jag är lika gammal som vi går i första ring men jag fattar ingenting och shit när jag tänker på det är jag ju enorm, första ring fanns ju inte när jag var minus tio år. Sexton år var = vuxen men så står jag här nu och känner mig inte alls så där stor. Jag har dock inga problem med detta, jag får mest bara panik och ångest över att jag befinner mig på sista anhalten innan v u x e n, jag kollar på barnfilmer och avundas barnen på trottaren som går hand i hand och pratar om vad de har för matsäck i ryggsäcken och får panik över att jag går längre bort från äta godis bara på lördagar och skriva fråga chans lappar, varenda jädra minut andetag sekund. Fast NEJ, det gör jag inte egentligen, sexton är bra, sjutton kommer vara bättre. Det är fan bra nu! *splittrad*
-Här är iallafall lite av mitt land! Jag har fått en egen liten stuga på tomten dit spindlar och nattfjärilar på något helvetiskt sätt lyckas ta sig in (förra helgen låg det en stor fet mask/larv/kladdig grej mitt på golvet....) trots att det är stängt-detta känns otryggt. Dessutom finns det ingen värme och det luktar fortfarande målarfärg och jag tänker bara att det är någon under sängen/i garderobben och att det är minst 76341974 larver i madrassen som kommer äta upp mig medans jag sover. Men annars är mitt land bäst. Vi eldar och hoppar studsmatta, stirrar in i stjärnhimlen om natten och går skogspromenader om dagen. I SÖNDAGS SÅG JAG EN ÄLG!!! Det var helt sjukt och overkligt för den bara gick där tio meter ifrån mig, vände sig och stirrade på oss, sen lunkade den vidare.
 
 
I veckan hade jag studiedag så på måndagskvällen satte jag mig och målade tillsammans med radion (förutom då jag kollade på torka aldrig tårar utan handskar, se den om ni inte gjorde det!) Funderade och undrade varför jag inte gjorde sånt oftare, det är ju så trevligt bra mysigt najs rogivande kul avslappnande att bara sitta å kladda och blanda färger. Ja. För att inte fastna och sitta i en halv evighet och försöka lista ut något perfekt jag skulle måla bestämde jag mig för att inte ens tänka så utan snarare MÅLA bara. Så jag började måla av/"tog inspiration från" en fin bild av mig och Ottilia som jag hade framför mig! Sånt här ska jag göra oftare.
 
 
Jag har gått runt med snurrar i håret i veckan, är så trött på hur håret bara hänger annars. Funderar på att göra nå skoj med det på höstlovet!!
 

 
IGÅR hängde vi några stycken från den förgångna högstadietiden och hade det fett bra å roligt. Imorse kände jag mig så himla ofräsh så jag duschade och var redo för en lördag som jag tillbringat ute i höstvädret och mmmåååhh elsakar hösten <3<333 :'))) Men mer om det senare!!!
Nu ska jag till landet och kolla på Brokeback Mountain och lägga mig framför brasan!!!

mmmh


några foton från min röda samsungJag hittade några charmiga foton från min röda samsung jag hade 2008/09. Jag fotade hela tiden, jag fotade pappas näsborrar och sladdar, seriöst jag fotade allt. Den här tiden känns så långt borta, jag går gymnasiet nu och allt är annat.

torsdag

 
jag är inte sur, jag är stressad och känner mig olustig för tiden springer förbi och jag känner inte alls för att plugga, jag vill ha lov. allt känns som en mellanfas och jag är trygg/otrygg och det känns djävligt otryggt.
+jag ska lära mig göra insnurradlugg för trots att jag igår gick runt med hårnål i pannan och var amatör sa lillasyster att jag såg ut som i förritiden och det är ju festligt.
 
 
idag har vi bakat bullar! jag med mitt fräcka torsdagshäng, dom är så roliga och mysiga och kolla bara sista bilden <3
-
öndajdasldjaösx åhnej verkligheten anfaller imorgon är det idrott och jag ska för första gången i mitt liv göra BEEPTEST hjälp och klockan är alldeles för mycket (jag försöker följa en sund livsstil och går och lägger mig nio tio på kvällarna HAR SOVIT TIO TIMMAR TVÅ NÄTTER DEN HÄR VECKAN men det är fan svårt att börja leva nytt)

RSS 2.0