cause nothing lasts

Här är några bilder ur min telefon från senaste veckorna!
 
 
Jag tillbringar mycket tid i skolan numera och jag tycker det känns fint. Jag gillar min skola, gillar dess stora fönster och atmosfären. Vi sitter i bildsalen och målar, ritar, pluggar efter att vi slutat och sitter kvar tills det är alldeles kolsvart utanför. Bilsalarna är så himla bra, ligger näst högst upp och har enorma fönster med utsikt över söders alla hustak. Jag känner hur det börjar kännas mer och mer rätt. Bildlektionerna är en fristad då man inte gör annat än är kreativ, pratar, lyssnar på musik, har det fint. Det känns bara bra!
 
 
I torsdags, efter att vi hade kirrat och planerat flyg till Berlin osv gick vi en snabbis på utställning i kulturhuset. Var ganska glad då.
 
 
Tycker om min lillasyster så himlahimlahimla mycket.
 
Idag när jag skulle hem efter att ha skrivit svenska prov i två timmar föll det snöblandat regn från himlen. Det blåste förfärligt och vita snöflingar stannade på halsduken i några sekunder. Det var annars en bra dag. Onsdagar är alltid bra.
-
Nu lyssnar jag på Urban Cone och på fredag ser jag dem live igen! Så taggad, det blir fint. Puss.

festival genom en engångskamera 1

Festival är en så himla bra grej, ingen tvkenan! I somras bodde vi några personer i en stuga på en camping, vid en sjö (himla flott) och åkte bil varje dag in till Borlänge och till ett peace and love. Så himla mycket musik, ja det blir väl så när man inte bor i lerhögar och vaknar 06:00 i gassande sol efter tre timmars sömn. Vi upplevde en helt annan festival än los camping festivalosfolkos helt enkelt. Åååh ja det var fint.
VI TAR EN TITT!
 
Krunisen spelade på P3 sommersession och jag stod på andra raden. Han spelade Stjärnfallet och det var fantastiskt.
Fredrika var pinsam när hon pratade till mig genom en grammofon och sjöng aldrig ska jag sluta älska dig m.fl
Ja så lite konsert bilder! Den här nedersta var från Labyrint vilket var asfett fast vi gick för att det var någonting annat jag kommer inte ihåg. Taggad publik som gungar med armen är alltid kul och vi stalkade några grabbar och det var ju ganska töntigt.
På fredags natten dansade vi till Nero i spöregn. Jag tror jag var med om de mest extrema moshpitten under den här konserten fast istället för att drabbas av panik studsade vi med och det var sjukt kul. Hade dock fett ont i magen men tänkte lite skitsamma då.
Spelade kort i köket om förmiddagarna.

Den enda konsert bidlen (förutom Labyrint dårå) tog jag på Hoffmaestro. Förstår ej varför för det var knappt ens bra och det luktade så himla illa. Svettig häst typ blandat med öl. Kommer ihåg att det var en stor fet pöl med odentirierad vätska bredvid oss och det stänkte på oss när folk hoppade där.
Ja och så lite hemlighetsfulla bilder.
Här stod vi i väntan på Rihanna sista kvällen, utanför hagen. Hon kom ju aldrig och det var surt tyckte vi så vi drog. (Tove på den här bilden!)
Japp så gick jag och Fredika därifrån och käkade pommes, dansade vid minsta scenen där Navid Modiri spelade och Fredrika ramlade i det daggiga gräset och det var kul. Tycker om den bilden!
Två bilder fick förresten inte vara med för de var för lökiga.
-
Ja det var det! Nu är jag ganska lycklig för ikväll blev det bankat att vi ska till BERLIN och det är så himla himla asnajs!!! Log nog hela vägen hem från tunnelbanan! Dessutom gillar jag mina bildlektioner så mycket och snart är det jul och julmarknaderna öppnar snart och ja. Glad helt enkelt.
♥♥♥♥♥
Såg även historieätarna på svt ikväll. Skitkul och bra, skrattade tillsammans med pappa som kände igen sig i sjuttiotalets Sverige som de speglade. Se! Nu ska jag somna tillsammans med så mycket bättre. xoxo

mönster

Det här är vad jag gjort på designen än så länge! Mönster. Det var skitkul samtidigt som jag ibland bara ville slå sönder den där skärmen för att photoshophelvetet var så himla krångligt och jag kände mig så himla efter och trööööög. Fattar seriöst fortfarande ingenting... DESSUTOM är det här fel version märkte jag typ NU för den här är skev och jag har lagt ner 187340918 h för att fixa det men INTE nehe okej!!! :'( Förlåt för raseriutbrott men får fortfarande panik på #€&"@ photoshop :):):)
Det blev iallafall en queer som filosoferar bland en massa blommor. Japp, det kom med tiden hade inget djupt budskap nej arbetar inte så.
-
Hoppas livet är fint!

lördag sjuttonde november


Bra bra bra dag.

48


November.
Det blir mörkt vid fyra nu, trädkronorna stoltserar nakna och löven ruttnar på marken. Jag dricker glögg och äter pepparkakor. Äter för många clementiner.
-
Jag ska till emmaboda nästa sommar och kanskekanskekanske till Berlin på sportlovet. Alltså, ja. Känns bara fantastiskt! (!!!!!!!!!!!!!!!!!) Men mina pengar existerar på något artificiellt sätt i min hjärna, jag måste skaffa jobb. Helst tänker jag mig i någon gammal bokhandel där det luktar av använda boksidor. Måste ta tag i det där.
-
Igår såg jag en så himlahimlahimla bra film. Dör för att jag blev så berörd. The Beasts of the Southern Wild hette den och är en film som alla borde se. Jag grät så det inte kändes som att jag skulle kunna sluta, ville skaka men scenen var så tyst och jag grät tillsammans med deras tårar och "no crying, no crying" åååååågklfbhbsdxs
Och efter filmen var slut kom regissören för att svara på frågor och prata om filmen. Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av vad han sa men jag satt och lyssnade som om det var det enda som existerade. Jag i en röd biostol och han med en så jävla bra film i hans verk. Efteråt pratade jag och Ottilia igenom fimen i minst en timme säkert, om symbolik och budskap och det är sån himla bra grej att göra, filmen blir så mycket mer då!
-
Nu sa jag iväg för att intervjua gamla samt unga för en uppgift i svenskan, språksociologi närmare bestämt och senare när det blivit mörkt ska vi åka skridskor i kungsträdgården. 
-
Lyssnar på det här nu och går i takt påväg till skolan. De flesta är från soundtracket till den här filmen. Även den en så sjukt bra film!
-
Ha det fint!

Lillasyster


 
I tisdags fyllde min lillasyster Emmy fem år. Hon är så bra. Så fin, så mysig, så rolig, så knäpp. Hon lägger armen runt min nacke och borrar in sig i min axel och hals när hon ska sova. Jag somnar alltid tillsammans med henne, hon är det bästa sömnmedlet. Hon vill att jag ska klappa henne på ryggen eller i nacken, eller så ska jag pilla henne i örat för annars somnar hon inte. Vi ligger i mamma och pappas säng och pratar om saker man kan drömma om, om var flygplanen utanför fönstert är påväg eller hur man säger jag älskar dig på engelska. Hon kommer alltid springande för att krama mig hejdå när jag ska till skolan, vi säger puss å kram och gör slängpuss när hissdörren stängs. Emmy kan börja skratta åt någonting så att hon slänger sig på golvet. Hon kan skratta så att det ser ut att vara jobbigt, skrattar högt och hjärtligt. Det går inte att inte skratta med henne. Hon är bäst och jag kan inte tänka mig livet utan henne. Hon är min egna finaste lillasyster.
 
 
 

RSS 2.0