Well if we all stand up for what we believe And then eliminate the possibilities The world would be one broken dream

✿✿✿ TRYCK PÅ PLAY VA INNAN DU RULLAR NER ✿✿✿
 
 
Mest vill jag till landet för jag vill känna isen under mig och räkna hur många flygplan som hinner passera innan isen börjar smälta. Men istället försöker jag låta livet ta större utrymme och lyssnar på relight my fire varenda morgon påväg till skolan (REEELIGHT MY FIIIIIRE YOOUUR'E LOVE IS MY OONLY DESIIIREE). Ligger vaken till småtimmarna för jag kollar på Downton Abbey och det är så very very sweet! Herre! Mhm! Amen! Ack o ve så är det ju bara en månad kvar tills jag befinner mig i Berlin och dansar varenda natt och det är ju bara så heavenly aha nåväl, ska bädda ner mig nu och sätta på nästa avsnitt SO EXCITED!
 
MEN INNAN DET! jag levererar:
Tips vecka 5:
☼ Gör dig en frän frisyr! Exempelvis: boll/bollar på huve, margaretaflätor, snurrar eller alltså nästan veckans: låt det bah va sådär svallande ruffsigt tovigt orginellt naturligt format av sängen å vinden!!! ☑
☼ Släpp all himla ångest stress panik över skolan livet ja whatever om kvällen och ruska sängen från eventuella smulor, bulla upp en hög kuddar bakom huve och läs en bok DU VILL LÄSA eller kolla på något bra, som den första tsatsiki filmen eller downton abbey förstås!!! Eller så tycker jag du ska lyssna på Lars Lerins vinterprat på sr!
☼ Om du har en spikmatta, u gotta use it
☼ Krama mamma pappa syster bror. Kolla på barnkanalen eller på valfri film av Hayao Miyasaki med lillasyskonet eller gör det själv med chokladglassen från lidl eller ett äpple, det spelar inte så stor roll va.
☼ BAKA MINISEMLOR det tänker jag göra.
☼ Åk pulka och lägg dig på rygg i snön, stirra på trädkronorna och himlen å bah tänk inte.
☼ Langa komplimanger (om du menar det) å va snäll!!!!!!
 
Livet blir så mycket roligare med små mål, ja det här är en officiell följetong! ☆✶✮ xoxoxoxoxo

25:e januari 2013


 
Tjouflöft ☼ Är mest handlingsförlamad för skolan tar kål på mig. Gick med Fredrika till fotografiska idag och vid deras enorma fönster i fiket sa vi att livet måste gå före, i alla lägen, och nu tänker jag leva efter det. Så jävla bra motto vavava?!! Åh är så uppfylld av någonting bra ändå, vill bara skapapa och läsa böcker. VILL PRODUCERA EN TIDNING med fotografier tips noveller åsikter spellistor osv. Ska ta mig tusan ta tag i det där.
Ska kolla på Dowton Abbey nu och äta popcorn är alldeles yr. Pussi ♥

sjunger i regnet som gene kelly

hej å hå jag har lite huvudvärk. NÅGRA FAKTORER:

☺emmy kommer till mig, gråter, för hon har smörjt in sig och det svider på hennes händer. jag säger "men du kommer bli fett mjuk å len" typ och hon bah "kommer jag?" å så går hon ut i köket och det är ganska lyhört här hemma och hon bara skriker JAG VILL INTE BLI MJUK och gud det är så u t m a t t a n d e hennes gråt å skrik. känner mig ihålig som en konservburk, handlingsförlamad och det leder mig till NÄSTA FAKTOR (eller kanske inte, haha fail (åh heter det ens faktor)) ☺men jo jag är fett ihålig- I HUVET - för jag är dötrött men måste plugga och skulle börjat för en timme sen, haha vilket skämt va! ☺japp så är jag lite darrig också, och uppspelt för jag drack två starka kaffe idag och var typ pepp på jag vet inte, allt? LIVET och alltså, slutet på det här inlägget är bland det bästa jag läst i cyber world någonsin. blir så sjukt stark arg pepp på detta så det är knäppt!
 
lite bilder från senaste dagarna☺☺☺
 
 
hejdå!

INTO THE SUNSHINE


 
tänk om man låg på solvärmd strand nu, lyssnandes till vågorna och vinden som omformade molnen som knappt existerade. ALL I NEED IS SOME SUNSHINE
 
 

skjut mig i huvet med en Lüger låter click

jag hetsäter bulle och lyssnar på den här listan (jag älskar movits!)herregud och så ska jag ju plugga men jag vill bara vill inte. har gått och skapat mig en så himla kluven relation till skolan på sistone. stressen ihåligheten alla förjävliga papper dötrista lektioner meritpoäng SKJUT MIG I HUVET. jag är bara en degklump som någon försöker forma, fylla med kunskap, för att sedan kasta ut i världen och jag bara väntar på det ögonblicket; livet och friheten men det kan inte vara så det ska gå till. allt är halvdant men jag vill ha allting KLOCKRENT FULLÄNDAT VACKERT. alltså vill bara vara kreativ och få ägna mig fullhjärtat åt någonting nån himla gång och så vill jag inte snooza i en halvtimme varje morgon för att sedan behöva slänga i mig mackan inte hinna sminka mig fixa håret. VILL INTE vill inte VILL INTE
 
mest känns allt blä för att jag inte pluggat tre eftermiddagar i rad, av den enkla anledningen att jag funnit filmer böcker sömn mycket mer lockande. och för att jag inte ens kommit halvvägs med högen skolarbete jag gav mig själv ikväll så nu bara kramar alla himla krav min bröstkorg med ett grovt jävla strävt rep.
 
jag ska köpa mig engångskameror för att lägga i väskan och bestämma mig för att den här våren ska bli så bra.
jag ska läsa böcker se filmer låta all färg rinna ur mitt hår och låta det växa.
jag ska bara klä mig i mina låga dr. m, kjolar, koftor och margaretaflätor på huvudet.
 
måste visa er fotografierna från när vi var i thailand 2005! det var nog det mest sorgsna jag kunde utsättas för den här månaden.
 
 
 

Lördag 12 december (andra inlägget)för tre minuter sen slutade lillasyster skrika utanför min dörr, mest beror det på att hon har vattkoppor i hårbotten under armarna mellan fingrana arton stycken på magen och överallt. nu har jag mest ont i huvudet fast jag lyssnar på nicolai dunger för igår sjöng han på på spåret och jag vet att mamma gillar honom.

Lördag 12 december


6:e januari 2013

 
Skulle kanske helst skriva något långt och utförligt om mitt jullov, om de tio dagarna jag spenderade med de dementa på plan två eller om hur mitt land är en fristad från slaskiga trottoarer men inte ängsliga tankar om skolan och livet. Men, jag vet inte, orkar inte. Istället räknar jag mest ner till skolstart och drabbas av det där #€##% vemodet som visst kommer varenda år när lovet snart är slut. Vad som är bra är att jag har världens bästa nyårslöften-lista till det här året och jag känner liksom bara på mig att det kommer hända något FANTASTISKT på dessa tolv månader! Läser även en så himla bra bok, The Perks of Being a Wallflower, och lyssnar bara på min nya spellista för det här året.
 
Andra saker som hänt:
-Jag såg två stjärnfall under loppet av tre minuter under en så sjukt o v e r k l i g stjärnhimmel i torsdags. Det var så amazing så jag visste inte var jag skulle ta vägen.
-Jag och Ester (min katt) har kanske kommit varandra lite närmare på sistone. Just för tillfället ligger hon vid min sida och är tjock och gosig och alldeles .... BURRIG. Jag gjorde en film där hon verkar så himla kärring:
 

(jag var trött å mätt å ihålig när jag skulle döpa videon, dunt bläjm mi)


e11va frågor

Jag blev utmanad av Julia att svara på hennes elva frågor, en halv evighet senare levererar jag svaren!

 

1. Beskriv den perfekta fredagen.

Jag är utvilad, glad, har vaknat på rätt sida som man säger. Äter fet frulle, lyssnar på taggad musik eller på p1, det beror på vad det är för slags dag just då. Jag dansar går kanske på konsert dansar sen kanske jag kollar på en gråtvänlig film bara för att och så är jag bara med bra personer. Eller så gör jag bara allt sånt som jag vill och plockar inte upp datorn eller iphonen, solar eller åker pulka om det är vinter, tar cykeln och äter picknick på någon gräsplätt vid vattnet och sen badar jag i sommarnatten. Ja alltså allt som gör mig lycklig är perfekt!

 

 
 
  1. Om du var en emoji, vilken skulle du vara och varför?

Tango-kvinnan i fladdrande röd klänning med båda klackarna i marken och händerna sådär nonchalant i luften och bestämt på höften, önskar i alla fall jag var mer så.

 

  1. Vad är det finaste du vet?

S å s v å r f r å g a alltså det finaste finaste herregud! Men mitt hjärta smälter när människor är godhjärtade och SNÄLLA mot varandra, när människor förlåter varandra förenas tar hand om varandra. Medmänsklighet alltså åh, kanske är det det finaste som finns.

 

  1. Om du bara fick lyssna på en enda artist/grupp i hela ditt liv, vem/vilka skulle det vara? Motivera.

S j u k t h i m l a s v å r f r å g a nummer 2. Alltsååååfkrx men jag kör väl till med Jonathan Johansson för att han var den första jag kom att tänka på och för att hans musik är så mycket. Även för att när jag var som mest besatt av honom i början av juni i år kändes hans musik så himla mycket i hela kroppen, tror nästan hans musik berört mig mest, någonsin. Jag skulle kunna lyssna på hans musik på olika sätt, en dag bara på trummorna, en annan bara på synthen och så ska jag ju lyssna på texterna och få ut andra budskap och gräva ner mig i allt filosofiskt. Tror jag skulle överleva det, skulle kanske kräkas då och då och slita mitt hår men jag skulle nog aldrig sluta lyssna på honom på riktigt.

 

Ottilias bild från den första juni då han spelade på grönan.

 

        5.   Vad är det sorgligaste som finns?

Ensamma människor, svek, fula sjukdomar som gör människor hanikappade. En på avdelningen jag jobbar på fick inga julklappar på julafton och alla andra fick, hennes anhöriga lovar även alltid att de ska komma och hälsa på men de kommer inte och svarar inte när hon ringer. Det är så sorgligt tycker jag och jag vill bara slå dom i magen och så är det så sorgligt allmänt med ensamma människor, ensamma människor på julafton är hemskt sorgligt, när det inte är av egen vilja förstås. Det finns mycket annat sorgligt här på jorden och bara det är ju sorgligt.

 

  1. Bästa tv-serien alla kategorier?

Jag är ingen serie tittare direkt men utav dem jag sett så är nog Flight of the Conchords min favvis! Om ni inte sett så kolla upp den!!!

 

 

  1. Vad är det konstigaste stället du sovit på?

Hm det blir nog inget märkvärdigt svar på detta. Jag och min lillebror sov på balkongen en augustinatt förra året, somnande under stjärnorna vakande i gassande sol. Och så har jag väl somnat nån gång under avslappningen efter ett friskis-pass. Men alltså jag har ju inte sovit på något konstigt ställe, inte vad jag kommer på va. Dock sov jag i gröten någon gång, men då var jag bara en liten fis.

 

  1. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?

 Just nu dessa:

 

9.  När du var riktigt liten, typ under åtta, vad hade du för ambitioner?

Åh jag kommer ju knappt ihåg men minns att jag ville bli isprinsessa, bakgrundsdansare, delfinskötare bland annat. Och så lyssnade jag ju på Amy Diamond under en period. Stod framför spegeln med min karaoke och spelade in mig själv när jag sjöng hela This is Me Now, ville va som hon...Gud alltså fast jag hade nog inte direkt några ambitioner när jag var minus åtta, var bara en liten fjärt.

 

  1. Vilken är ditt bästa klädesplagg och varför?

Alltså, mina svarta fodrade tights faktsikt, av den enkla anledningen att jag är beroende av dem. Boktavligt talat lever i dom, iaf såhär på vinterna (oktober-april). Dom agerar långkalsonger, benvärmare om kyliga natten och så tights förstås, jag vet det är ganska unfresh FAST ja försöker köpa mig ett par nya när stretchen börjar sladdra och lenheten förvandlats till kliande knottror. Gillar ju även min dr.m samling och så för tillfället även min nya jeanskjol!

 

11. Vilken är den knäppaste bilden på dig?

Har väl uteslutit en hel del men den här är ganska onajs å knäpp kankse ja vet int. Det var iaf kvällen jag fyllde tretton, jag å Herta tog väl hundratals bilder, inte en endaste fin nej men kul vare!

-
puss tjohej!

RSS 2.0