DET SNURRAR I MIN SKALLE

jag gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
-
han skulle fan va mitt vardagsglitter

krokodil tårar var det

Jag vet inte men jag har tänkt att jag inte är en sån som gråter till filmer eller serier och sånt där. Har nog alltid varit den som sitter med torra kliande ögon när film klimax sorgligheten är som allra störst, iallafall har jag känt mig så. Men så på sistone, kanske beror det på tröttheten eller den här känslan som infunnit sig i bröstet nyligen, har jag gråtit mer än aldrig förr tror jag. Gråter och får rysningar och ansiktet vill bara vrides ur som en jäkla disk trasa och här är vad jag lipat åt de senaste dagarna:
 
Julens hjältar, världens djäfla bästa julkalender, EVER. Alltså grät å grät å grät avsnitt 23 och 24, låg i sängen och bara dog lite grann. Inte nog med fetaste nostalgi tsunamin för det blev en himla översvämning dessutom! Ni MÅSTE se den!!! så bra fin fantastisk bäst underbar hjärtvärmande och så vidare FINNS PÅ YT!
(när pepparkaks gubben får hänga bredvid sin gumma och när julhunden blir kallad julhunden av bocken och de kramar om varann och ja nej jag blir stum)
 
Atrids jul, kollade på det klockan 10:15 på julaftonen tillsammans med en av gamlingarna i den lilla soffan. Blev ju alldeles rörd till tårar för det var så himla fint. Till exempel när Lotta kommer gåendes med familjens blivande julgran på kälken och hon bah kan klara vad som helst och när alla barnen kommer i fackeltåg för att ge Pippi en trumpet och hon blir så gla ååååååååh krokodiltårar. Fast jag försökte desperat blinka bort tårarna för jag kunde likosm inte bara börja gråta där, skulle varit crazy
 
Good Will Hunting med Matt Damon, när Robin Williams bara It´s not your fault It´s not your fault It´s not your fault It´s not your fault och Matt Damon bara brister och Oh my god! I´m so sad - fiiiiiiiiiiiint
 
Så mycket bättre, återträffen som gick igår. När Magnus Uggla sjunger Jag och min far, behöver inte säga mer.
 
Ja sådärja då vet ni, och jag råder er att se ovanstående och ta vara på lovet så mycket det bara går
 
TR3 låtar att få en känsla av de sista dagarna av 2012:
My Heart is a Drummer
Always on the Run
Enjoy the Silence

och det är så mycket hjärnan vill sila ut genom huden

VILL RENSA BORT TA VARA PÅ FÅ UT NÅGOT KONKRET NÅN JÄVLA GÅNG
Jag jobbar på avdelning 2A
taniga axlar
bahbahblaböhbababdubi
De var finklädda på julafton, mitt hjärta smälte. E hade sin finaste klänning på sig, en lång midnattsblå med rosa rosor och knappar. Ett guldigt halsband som räckte ner till naveln och som pricken över i:t; en stickad vit kofta med stora runda knappar. Där satt vi runt köksbordet, personalen la upp sill potatis gravad lax på tallrikar med blå kant.
-
Klockan ett hämtade pappa och lillebror upp mig och här är två ganska menlösa bilder från min julafton:
 
Hade det himla bra, åt en massa julgodis kollade på kalle anka tävlade musikfrågesport öppnade julklappar missade karl bertil johnsson (gråter krokodil tårar) somnade, typ ungefär.
 
JAG FICK SÅ HIMLA BRA KLAPPAR:
VÄRLDENS himla BÄSTA bok bland annat!!!
Alltså blir så avis på hennes jädra begåvning kreativitet rolighet allt
och så illustrationer att dö för samt spellistor för olika tillfällen, om jag är förälskad i denna bok!!! ååååhxxz#krmpf
Och så är jag nu ägare till dessa skönheter, mmmh dom luktar läder och kärlek samt en livslång vänskap
på morgonen när jag var uppe med tuppen kom mamma också upp och gav mig denna morgon julaftons klapp, Jag ska egentligen inte jobba här en bok om Moa som jobbar tillfälligt på ett äldreboende, precis som jag, alltså där hade morsgumman tänkt till! Den verkar bra, på andra sidan står det
"Även om det föreligger en viss ansträngning bakom det aprikosa färgvalet är inte väggarna så där varma som det var tänkt från början och kaffet är lite för starkt. Och lite för kallt. Och chokladasken på bordet är tom."
Vet inte varför jag fastnade för just det men jag har läst om de meningarna många gånger nu. Får en känsla för de där väggarna, precis som väggarna i korridoren jag vandrar i varje dag är dem ... misslyckade. Tråkiga och misslyckade. 
-
De är så underhållande, tanterna och gubben vid köksbordet i soffan vandrandes i korridoren. En dam sa idag Det är så vackert när du bullrar sådär när jag stod och skjölde av deras använde tallrikar, tänkte att jag ska samla på mig citat och skriva en bok ellernåt. Men nu ska jag bagrava datorn knäcka några hasselnötter krama emmy och gotta mig. Hoppas er jul varit bra, åtminstone hyfsad puss!

onsdagen 19:e december

 
jag ska bara överleva imorgon sen behöver jag inte någon mer pluggångest i hjärtat på några dagar. bara julklappsångest och tidsångest men jag ska tackla det SÅ JÄVLA BRA den här gången. ska jobba halva jullovet, även på självaste julafton faktiskt jag vet jag är Karl Bertil nästan. ska ut varje morgon, pulsa snön åka tvärbanan träffa de äldre och om kvällarna ska jag läsa böcker åka pulka gosa vill ut på äventyr TROR ÄNDÅ DET BLIR ETT BRA FINT TJUSIGT JULLOV och nu innan jag får sätta på dagens radiokalender måste jag hitta omöjlig information på internätet för att fixa sista jobbiga lektionen imorgonbitti. ska bara lyssna på stockholm alla väggar kryper närmare och närmare och du vet man måste bära en rymd på axlarna.

söndagen och I wish I had a beach house and we could make a big fire every night

 
Hittade ett fik med en hundraåring och ostkakor som tillagades av gubbar i ett litet kök med lågt i tak och en änglalampa. Åt en smörgås med gravad lax och vid bordet bredvid satt David Hellenius och Peter Magnusson med en hög bekanta för jag tror att Peter fyllde år. Lustigt japp för det var i princip bara vi och dom i ett litet rum med lågt i tak och pensionerade damer som serverade lunch.
-
 
Älskar den här videon, såhär ska livet se ut klartslut. En massa solvindar och dans högt över staden.
Pussar
 

(Jag tänker förresten inte skriva något mer här innan julen, jag måste fixa det där matteprovet och läsa litteratur. Måste knyta upp knutar och tackla stormen, sen ska jag låta min kreativitet flöda, japp.)

12/12-12


http://picasion.com/split-animated-gif/
 
Sprang ifrån en design lektion med fukki"#"!€#" photoshop idag för att kasta oss i snön klockan 12:12. DET HÄR HÄNDER ALDRIG MER IGEN och så tänkte vi fyrverkerier kabooomsplashhejåhå ner i snön japp måste ju minnas ögonblicket! Åkte sen till gamla stan, köpte brända mandlar smög efter gulliga tantparet och satte oss i en källare, drack chai latte pluggade dansade japp och nu ska jag kolla på julens hjältar dog på grund av vågen av nostalgi som skälvde över mig vid introt mmmh <3<3<3 ESKIMÅPUSS

elfte december

Det står i tidningen att snart kommer ännu en snöstorm drabba vårt land och jag tänker att livet är en storm just nu. Snö virvlar runt mig skymmer synen och jag begraver huden i lager av tyg, andas ut rök andas in snöflingor. Skriver jag är en eka ute på ett stormande hav, jag är en vilsen oceansvan och jag förvarnar om att detta är ett inlägg av stormande känslor men jag gillar att se orden slingra sig runt varandra.
      Vid köksbordet, utanför dansar snöflingor och 55an rullar förbi i den rådande tystnaden. Adventsljusstakar och stjärnor lyser i föntren på andra sidan och det är en laddad stämning, puls, känslor.
Äter lussebullar dricker varm choklad riders on the storm riders on the storm riders on the storm.
-
Ska galoppera ifrån den här stormen, ska sätta gränser ska kasta mig i snö ska vara så glad och uppskatta saker å ting här i livet, sudda ut gråzoner som jag har fått skärpa på.
-
Snart är det jullov och jag kommer träffa tanter och gubbar tjäna pengar och samla ihop till en systemkamera fira jul och andas nu tända tomtebloss krama mamma pappa åka pulka kolla på film och äta lussebullar sen kommer jag andas februari/mars luft i Berlin å dansadansadansa och i tvåan ska jag läsa film- och tvproduktion för jag bara måste det, måste.
 
RIDERS ON THE STORM
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
-
snöpuss

like a black hole

Jag och pappa hittade en tunnel bakom en bergvägg och spretande nakna kvistar.

let´s dance to joy division

 
November blev december och jag dansade till stadskottorna på kägelbanan den sista fredagen. Snön hade målat staden vit och minusgrader rensar luften.
Det var så bra i fredags, vi hamande längst fram, kunde röra vid deras ben om vi ville. Sjöng med i so you longing for that moment were you aren't making any mistakes och sträckte upp handleden med deras kotte.
 
Har en pulkabacke utanför mitt fönster nu förtiden. Vaknar till skrik och skratt om helgerna och flinar åt hur föräldrar halkar på isfläckar och hur människor på gångvägen blir påkörda av småbarnen.
 
Jag skriver scheman och listor dagligen för att få ihop livet, strukturerar upp vardagen. Det skulle nog rasa annars. Somnar sent vaknar tidigt. Kollar på julkalendern, äter clementiner, fotar, skissar, pluggar, pluggar så hjärnan gör revolt, längtar tills den här veckan är över. Läser om revolutioner, tänker på framtiden och revolutionen i livet när man fyller vuxen. Ska fly till Norge, sen till London, Berlin. Bygga upp ett liv bland grafittiväggar och göra mig en ateljé. Ska måla foto skriva filma och sova alltså herregud jag måste sova kroppen säger ifrån. Shit imorgon är det onsdag och jag ska uträtta saker å ting, vill faktiskt bara göra snöänglar och känna vinden mot ansiktet i världens längsta backe. Måste åka pulka, måste få en kick!!!
Nu ville jag måla naglarna men jag ska bädda sängen lent och stramt, tvätta fötterna, tvätta ansiktet, andas lite friskt, sortera, strukturera, plocka undan, måste få ordning, lyssna på ljudband, sova. Ska överleva morgondagen och ett förjävligt samhälls prov och harkla mig och säga att jag inte hunnit göra pianoläxan, japp. Vi hörs.

RSS 2.0