friheten

nu skulle jag kunna säga att jag har sommarlov. ja. för jag har inga prov eller uppsatser eller redovisningar som tynger själen längre! tror dock inte kroppen fattar det än. den stretar när jag sätter mig för att göra ingenting. säger "nej". försöker säga åt den att slappna av. att livet har återvänt och friheten står och väntar runt ett hörn, men nej inte än säger den. det är ju bara första dan i frihet så jag tänker att det är okej.

alltid med frihet är den smått ångest för att jag känner att jag måste ta till vara på den till fullo. jag är en listoman och här kommer därför en lista över saker jag ska göra med min närmaste frihet slutet av maj början av juni:
(förutom gå i skolan och kolla på filmer och sitta på gräset utanför)
1.cykla (måste bara fixa bort punkan från bakdäcket först) jag ska cykla när himlen brinner om kvällen och jag ska cykla under alléer av grönska, förbi syrener och på solvarm asfalt.
2.ligga på gräset. ha picknick och allt som hör där till.
3.läsa böcker! jag har längtat så efter att bara kunna sätta mig i en halv evighet och sluka bok efter bok.
4.bada.
5.dricka bubbelsaft och lyssna på vinyler på balkongen.
MED MERA

åh alltså jag tror inte ens jag fattar det själv än. härnan, hela jag, är maniskt drabbad av skolan. men kanske är det nödvändigt att plågas för att kunna njuta av livet, på riktigt, tillslut.
tror jag bara ville få det sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0